black and gray radio on black table

Fien Vermeulen en haar geheimzinnige vriend: wat is er bekend?

Wat is het toch fantastisch om je dromen werkelijkheid te zien worden. Het voelt van voldoening dat je ervaart wanneer iets dat ooit alleen in je verbeelding bestond, tastbaar wordt, is onbeschrijfelijk. Elk obstakel dat je hebt overwonnen en elke uitdaging die je hebt aangegaan, krijgt plotseling betekenis. Je voelt de kracht van je doorzettingsvermogen en de waarde van je vastberadenheid. Het proces van dromen, streven en uiteindelijk bereiken vervult je met trots en dankbaarheid. Je beseft dat alles mogelijk is als je maar in jezelf gelooft en bereid bent de stappen te zetten om je dromen te verwezenlijken.

Dat is misschien wel wat Fien Vermeulen medio 2024, of eigenlijk al 9 maanden daarvoor, voelde. Waar we het over hebben? Well, dat lees je in deze blog. Net als een boel andere informatie waar je hoe dan ook gelukkig van wordt door het te lezen. Echt waar, we beloven het je!

Wie is Fien Vermeulen?

Oké, oké, first things first. We begrijpen het namelijk al te goed als je eigenlijk geen idee hebt van wie Fien Vermeulen eigenlijk is. Fien Vermeulen is een bekende Nederlandse radiopresentatrice en nieuwslezeres, vooral bekend van haar werk bij Qmusic. Naast haar carrière op de radio, heeft ze ook verschillende tv-optredens gehad en schreef ze een boek. In 2024 beleeft ze een bijzonder jaar, aangezien ze onlangs bevallen is van haar eerste kind. Haar zwangerschap en het moederschap zijn onderwerpen waar ze openlijk over schrijft, onder andere in haar columns voor How About Mom. Hierin deelt ze haar ervaringen en de uitdagingen die gepaard gaan met het aanstaande moederschap, zoals de hormonale veranderingen en de voorbereidingen voor de komst van haar baby.

Baby en vriend

Want dat die baby er nu is, is wel duidelijk. De lieve Lise-Marie werd op 5 juli, een aantal dagen na de uitgerekende datum, geboren. Het meisje is naar ons weten gezond en maakt het goed. Fien als moeder ziet er super gelukkig uit. Nadat ze op haar 21e de diagnose kanker kreeg en door de chemotherapie haar vruchtbaarheid op de proef werd gesteld, is het uiteindelijk toch gelukt om zwanger te raken én een gezond meisje op de wereld te zetten.

Dat meisje is er niet alleen gekomen. Althans, in de zin van dat ze alleen een moeder heeft. Nee, nee, Lise-Marie heeft ook een vader, of te wel de vriend van Fien zelf. Het koppel is enkele jaren samen, al is er in principe eigenlijk maar weinig bekend over. Ze heeft het wel over hem, maar benoemd hem verder niet.

Bekende ex-vriend

Misschien is dat wel het gevolg van het feit dat haar vorige relatie juist erg onder de loep lag. Voor een tijdje was Vermeulen namelijk samen met Igmar Felicia, wie eveneens een bekende radio-dj is. Als je dan een relatie krijgt, dan wordt daar over geschreven. Zijn er problemen, dan wordt daar over geschreven. En als de relatie strandt, dan ben je het je volgers ‘verplicht’ om dat te laten weten. Onze gok is dan ook dat de huidige partner van Fien inderdaad niet bekend is.

Zo, een heel verhaal verder, maar dan ben je wel weer op de hoogte. Zien wij je een volgende keer weer terug.

Mail